Skanda Wilkins

Siirry alas

Skanda Wilkins

Viesti kirjoittaja Jekku lähetetty Ke Huhti 13, 2016 11:49 am

Nimi:Skanda Wilkins
Ikä: 25-vuotias
Laji, rotu:Kissa, siamilainen
Sukupuoli: Mies/Uros
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty:Sinkku
Asuinpaikka:Intia, mutta matkustelee mielellään ympäri maailmaa sirkuksen mukana.
Ammatti: Sirkustaiteilija

Ulkonäkö:
Skanda on ulkonäöltään hyvin viehkeän ja elegantin oloinen ja näköinen kissamies, pienellä miehisellä raamikkuudella maustettuna. Hän on melko tyypillinen siamilaiskissa, joka on notkea ja liikkuu taitavasti yön pimeydessä kuin varjo. Toisin kuin muut lajitoverinsa, Skanda on noita tuplasti pidempi; pituutta hänellä löytyykin noin 189 cm, mikä voi tehdä hänestä jokseenkin pelottavan ilmestyksen heti ensitapaamisella. Vaikka Skanda saattaakin vaikuttaa pelottavalta ja välinpitämättömältä ilmestykseltä, ei hän ole sellainen juuri lainkaan. Hänen turkkinsa on todella lyhyttä ja sileän tuntuista, lisäksi Skandan kasvoja koristaa suklaanruskean värinen maski.
Ruumiinrakenteeltaan kissamies on sopiva, ei mikään kaappi, muttei myös naurettavan lihaksikas.
Suuret silmät ovat väriltään mystisen tummanvihreät, ja lyhyet niskanmalliset tummanvaaleat hiukset ovat tuuheat ja pörröiset. Kulmakarvat ovat siististi nypityt, nenä on sen sijaan suoranmallinen, ontot posket. Skandan huulet ovat erittäin ohuet ja pehmeät, häneltä löytyy myös pitkähköt viikset. Kissamies käyttää mielellään rentoja vaate-kokonaisuuksia, joista lyhyet wifebeaterit, löysät farkut sekä kaiken maailman väriset tennarit ovat osoittautuneet ikisuosikeiksi.
Hän suosii yleensä eniten vaaleita sävyjä ja värejä, jotka ovat mahdollisimman kevyitä.

Luonne:
Avoin, rehellinen ja luotettava. Sellaiseksi Skandaa voisi kuvailla heti ensisilmäyksellä, sillä kissamiehestä moinen oikein korostuu mukavasti ja täysin aidosti. Hän saattaa tosin vaikuttaa äänettömältä ja hiljaiselta kaverilta, jolta tosin löytyy ääntä ja typeryyttä oikeassa seurassa.
Hän on varsin reilu ja kohtelias kaveri lähestulkoon kaikille tuntemattomille tyypeille, eikä hän osaa erottaa ystävää vihollisesta. Ei ole kaveria parempaa-lausahdus sopisi siis enemmän kuin hyvin Skandan kohdalla, sillä hän on mitä uskotuin ystäväsi, joka kuuntelee ja on aina tukenasi.
Hän pyrkii tekemään elämästään mahdollisimman monipuolista, missä hän onkin onnistunut melko hyvin. Hän kaipaa jatkuvasti uusia kavereita tai ystäviä rinnalleen, joten häntä voisi kutsua myös ulospäinkääntyneeksi tyypiksi, joka nauttii toisten seurasta. Vaikka Skanda vihaakin yksinoloa, on kuitenkin olemassa sellaisiakin päiviä, jolloin hän haluaa olla yksin eikä kaipaa oikeastaan kenenkään muun seuraa. Rakkaudessa ja siihen liittyvissä asioissa Skanda on melko kömpelö, mutta osaa olla tunteikas herrasmies sille päälle sattuessaan tai löytäessään ne oikeat sävelet. Yleensä tällaisissa tilanteissa Skanda yrittää olla mahdollisimman tukeva kumppaniaan kohtaan.

Skanda ajattelee monenlaisia asioita idealistisesti; hän haluaa tehdä kaikille oikein ja hän omaa täten reilun ja jalon ajattelutavan, jota toteuttaa asioillaan. Kissamies tulee toimeen melkein kaikkien kanssa eikä hän ajattele mitenkään rasistisesti oikein kenestäkään. Ainoa asia, mistä hän ei pidä, on se feministit. Hänelle on ihan ookoo, jos naiset harjoittavat miehille suunnattuja ammatteja tai toisin päin, mutta feministejä Skanda ei voi sietää sitten ollenkaan. Hänelle on myös ok sekin seikka, että lapsien ja nuorten pitäisi näkyä, muttei kuulua. Skanda vihaa erityisesti kaikennäköisiä riitatilanteita, joten siitä syystä hän vältteleekin niitä parhaansa mukaan. Jos joku alkaa haastamaan riitaa hänen kanssaan ja tarpeeksi ärsytettynä Skanda ei epäröi käyttää nyrkkejään tai voimaansa.

Menneisyys:
Skanda on syntynyt Intiassa vanhemmilleen esikoisena keskiluokkaiseen perheeseen, jota he molemmat rakastivat syvästi. Hänen äitinsä työskenteli - ja työskentelee itse asiassa vielä edelleenkin - kemistinä Klaww Gangin jengille, toimittaen erikoisia liemiä ja litkuja, ansaiten siitä rahaa perheelleen. Skandan isä kuului myös samaan kastiin, vaikkakin tosin hän toimi tutkijana ja tiedemiehenä, joka ehti myös avustaa Clockwerkin rakentamisessa muiden jengiläisten kanssa, kun sillä välin perheen äiti työskenteli kotoa käsin. Arpeggiosta tuli Skandan isän luottoapuri ja luotettava kollega, jotka avustivat toisiaan hankkeessa. Vanhempiensa puuhista tietämättömänä Skanda hakeutui opiskelemaan yksityiskouluun nuorena pojankloppina suoritettuaan peruskoulunsa loppuun.
Näihin samoihin aikoihin Skanda jokseenkin erkaantui vanhemmistaan yksityiskouluajallaan, vaikkakin hänen äitinsä piti häneen yhteyttä aina silloin kun oli vain mahdollista. Skandan isä sen sijaan ei välittänyt pojastaan, saati sitten omasta puolisostaan. Heidän adoptoidessa nuoren biisonitytön Kanadasta, pari vuotta sen jälkeen, Skandan isä ja äiti erosivat. Tilanne päätyi siihen, että isä lähti lätkimään biisonitytön kanssa, Skandan jäädessä kotiin kemistiäitinsä kanssa.
Isän lähdön jälkeen Skanda hakeutui huvin ja kokeilun vuoksi läheiseen sirkuskouluun, jossa hän opetteli uusia sirkustemppuja. Hän viihtyi siellä niin kovin paljon, että hän päätti 20-vuotiaana lähteä kiertämään maailmaa uuden perheensä mukana. Nykyään hän on vieläkin pysynyt sirkusjengin mukana ja niin hän aikookin viettää koko loppuelämänsä maailmaa kulkien.

Muuta:
- Paha tapa nukkua myöhään, mistä syystä Skanda myöhästyy lähes kaikesta.
- Rakastaa piirtämistä, sirkusta ja uimisesta.
- Ei tykkää verestä, koskettelusta ja koirista.
- Pelkää kummituksia ja aaveita
- Lempivärejä tietenkin vaaleat sävyt, mutta myös karamelli sekä verenpunainen ovat suosikkeja.
- Inhoaa vihreää väriä.
- Musiikkigenrenä menee R&B

Pelaaja: Jekku

Jekku
Alokas
Alokas

Viestien lukumäärä : 22
Join date : 27.03.2016

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa