Cadby Flint

Siirry alas

Cadby Flint

Viesti kirjoittaja Tensei lähetetty Ma Huhti 25, 2016 10:56 pm

Nimi: Cadby Flint
Lempinimi: Cadby, Cad, "Haukansilmä"
Ikä: 20-vuotias
Syntymäpäivä: 3.3.
Horoskooppi: Kalat
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Merirosvokapteeni, seikkailija sekä tutkija.
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Sinkku, vaikka monet ovat yrittäneetkin päästä hänen kumppanikseen.
Tunnusbiisit: Ilari - Kapteeni käskee
Lauluääni:

Ulkonäkö:
Lajiltaan Cadby on pitkähkön kokoinen epolettikaija, joka on kuin edesmenneen isänsä Lewfeen ilmetty kopio. Pituutta piraatin pojalta löytyy vaikka kuinka paljon; hän on 180 cm pitkä ja painoa on noin 104, 2 kiloa. Papukaija onkin sattumoisin isäukkoaan hitusen ylipainoisempi, muttei ole suinkaan liian sellainen, jotta tuota voisi läskiksi ruveta haukkumaan. Cadbyn silmät ovat saaneet erikoisen värin; vasen silmä on väriltään oranssinpunainen, kun taas hänen toinen silmänsä on saanut salaperäisen tummansinisen värin. Hänen yleisilmeensä on useimmiten kovin välinpitämättömät ja kylmät, Cadbyn miehistö naljaileekin mielellään kapteenilleen lauseella: "jos katse voisi tappaa". Höyhenpukunsa on pääosin vihreä, siiven yläpeitinhöyhenet punaiset, yläperä ja alaselkä siniset sekä hartiahöyhenet ja selkä mustat. Nokkansa on väriltään korallinpunainen, ja lihaksikkaat koivet ovat harmaat. Vaikka Cadbyn vaatetuspuolta ei voikaan kutsua oikein tyylikkääksi tai charmikkaaksi herrasmieheksi, pukeutuu Cadby siitä huolimatta hyvin tyylikkäästi - vaikkakin monet näkevät hänet vain likaisena ja törkyisenä merirosvona, joka ryöstää muilta otuksilta ja valtaa itselleen uusia valtioita.

Cadbyn tavaramerkiksi on osoittautunut pitkä laahusmainen merimiestakki, joita hänellä on laivastonsa uumenissa suorastaan pilvin pimein, tosin erivärisinä. Myös mahdollisimman löysät merimiestyyliset housut  sekä pitkävartiset likaisenruskeat saappaat ovat ahkerassa käytössä.
Hän pyrkii ostamaan vaatteensa täysin uusina, vaikka ne alkavatkin haista muutaman viikon käyttämisen jälkeen. Lisäksi mielikuva saattaa antaa vastaukseksi aivan jotain muuta.

Luonne:
Cadby osaa antaa aivan päinvastaisen kuvan toisille tyypeille; hän saattaa vaikuttaa likaiselta ja kierolta ryöväriltä, mutta todellisuudessa merirosvokapteeni on kuitenkin mitä mainioin keskustelukumppani sekä persoona, jonka kanssa ei taatusti tule olemaan tylsää.
Vaikka hän näyttääkin yleensä yrmeää tai vihaista naamaa, on kapteeni hyvin tunnerikas; hän ilmaisee tunteitaan todella helposti. Hän osaa olla myös melkoinen hölmö sille päälle sattuessaan, jonka useimmat antavat useimmiten helposti anteeksi. Se ei siis tarkoita sitä, että Cadby olisi aina vihainen ja tyytymätön kaikkeen näkemäänsä tai kokemaansa, ehei.

Taitavana merenkävijänä ja kapteenina Cadby on todella fiksu että myöskin järkevä tyyppi (vaikka toisinaan hän käyttäytyy hyvinkin ajattelemattomasti ja erehtyy esimerkiksi laskelmissaan), joka ei pelkää ottaa turhia riskejä. Hän on myös herkkävaistoinen, mistä hänen lempinimensä "Haukansilmä" tulee, jolla on kaiken lisäksi hyvä kuulo. Hallitsevana miehistönsä luotettavana kapteenina Cadby nauttii suuresti määräilystä, mutta tulee silti toimeen melkein lähestulkoon jokaisen kanssa, sillä epolettikaija on kovin seurallista sorttia. Vaikka tämä tarkoittaakin sitä, että hän on juurikin tällainen ulospäinsuuntautunut persoona, ei tuo ole kuitenkaan heti ensimmäisenä paljastamassa tai saati sitten kertomassa henkilökohtaisia asioitaan jokaiselle vastaantulijalle.
Hän tutustuu mielellään uusiin edustajiin ja eläimiin, joista merirosvolla ei ole minkäänlaista hajua millaisia nämä ovat. Cadby saattaa kuitenkin ajatella, että jotkut rodut voivat olla vaivaksi ja aiheuttaa hänelle ja hänen miehistölleen vielä lisää hankaluuksia. Hän onkin oman elämänsä herra.
Hänen elämäntapansa on aktiivinen ja toiminnantäytteinen; Cadby rakastaa naisten ja rommin lisäksi kaikista eniten seikkailuja sekä suorta toimintaa. Hän työskentelee ja tekee kaikkensa aarteidensa ansaitsemiseksi hyvin tehokkaasti. Mies on päättänyt elää juuri siinä hetkessä.
Hänellä on erittäin vahvat ja voimakkaat tunne-arvot, joskin mies omaa idealistisia piirteitä ja ajattelutapoja. Hän ei kuulu todellakaan siihen sovinistiseen ryhmään, jossa miehet ovat naisia parempia; Cadby pitää naisia kuin myös miehiä samanarvoisina, mikä näkyy kaiken lisäksi linnun miehistöjoukoissa. Hän on haalinut kasaan niin miehiä kuin naisiakin.

"Teot puhuvat puolestaan, ei ikä." - kuuluu Cadbyn lempilauseisiin. Hänelle riittää vallan mainiosti, että hänen miehistönsä on valmiina lunastamaan sanansa ja lupauksensa suojellakseen omaa kapteeniaan. Vaikka Cadby vaikuttaakin rääväsuiselta ja riidanhaluiselta kaverilta, niin hänen mielestään kaikki ongelmat voidaan ratkaista puhumalla. Itse sotatilanteessa laivalla tämä ei tietenkään päde kovinkaan hyvin, mutta Cadby ei ole lainkaan sellaista tyyppiä, joka tappaisi julmasti vastustajansa. Hän on hyvin ketterä ja notkea, hän yleensä tappelee joko paljailla nyrkeillään tai miekoillaan, jotka poika on perinyt isältään ennen tämän kuolemaa.

Jos Cadby sattuu ihastumaan tai rakastumaan palavasti johonkuhun naishenkilöön, ronskista merirosvokapteenista kehkeytyy varsin lämmin ja sydämellinen persoona. Vaikkei hän ehkä osaakaan ilmaista tunteitaan tai ylipäätään rakkauttaan haluamallaan tavalla, niin hän sentään yrittää parhaansa osoittaa rakkauttaan rakastetulle henkilölle.

Menneisyys:
Cadby sai alkunsa eräänä tyynenä sekä kauniina aamupäivänä, kun hän syntyi kahdelle rakastavaiselle papukaijavanhemmille laivan ruumassa, tuomalla näiden elämään hurjasti valoa ja iloa. Hänen isänsä oli suorastaan legendaarinen ja kammottu merimies, seitsemän meren kauhu, kun taas hänen äitinsä toimi miehistön lääkitysvastaavana ja harjoitti muutenkin parantajan taitoja.
He olivat löytäneet toisensa kuin jonkin ihmeen sattuman kautta, josta tilanne oli kärjistynyt hurjaan suuntaan. Cadby varttui siis koko elämänsä laivassa merellä seilaten isän ja tämän miehistön mukana kaikkialle minne he vain menivät. Cadbyn lapsuusaika oli melko rauhallista ja tavallista, mutta myös ihan kamalan yksinäistä - hän kun ei omannut ikäisiään leikkikavereita laivalla.
Rauhaisat ajat oli tuleva muuttumaan kauheaksi katastrofiksi. Suorastaan kirjaimellisesti legendaarinen Sly Cooper jengeineen oli päässyt heidän jäljilleen ja saanut vihiä heidän rikollisista toimistaan, eikä kopla mitä todennäköisemmin halunnut jättää leikkiä sikseen. Sen seurauksena Cadbyn isä miehistöineen kidnappasi yhden varaskoplan naispuolisen jäsenen, josta seurasi monien uskomattomien tapahtumien summa. Kapteeni Lewfeellä oli jo varma suunnitelma viattoman naisen pään menoksi: armoton merirosvo uhkasi hukuttaa poloisen naisen mereen Murskaaja-nimisen kraken hirviön suupalaksi. Heidän harmikseen suunnitelmiin tuli pieniä muutoksia. Sly Cooperin jengi onnistui taistelemaan armottomasti tiensä lävitse hirmuisia merirosvoja vastaan kohtalokkain seurauksin; Cadbyn isä menehtyi miekkataistossa kidnapattuaan vastaan, joka viskasi seitsemännen meren viisaimman miehen haikalojen ruuaksi.

Cadby oli tietenkin erityisen suruissaan ja vihoissaan isänsä traagisesta kohtalosta, toivoen että tuo olisi vielä jonkin ihmeen kaupalla selviytynyt jotenkin - mutta niin ei käynyt. Tämän selkkauksen takia Cadbyn äiti ei kestänyt enää laivalla elämistä, joten hän palasi takaisin Verikylpylahteen turvaan. Cadby sen sijaan lunasti isänsä paikan merirosvokapteenina ja haali itselleen oman, yhä suuremman ja laajimman miehistön, jotka seilaisivat yhdessä uusia seikkailuja ja aarteita kohti.
Hänellä on kuitenkin vielä tulevaisuudensuunnitelmia; hän aikoo avittaa Klaww Gangin jengiä Clockwerkin osien rakentamisessa ja niiden löytämisessä, toivoen pääsevänsä kostamaan kaikille niille, jotka kehtaavat seisoa hänen tiellään.

Muuta:
- Cadbyn laivan nimi on Musta Kreivitär, jolla hän seilaa ympäri maailmaa.
avatar
Tensei
Varkaiden Kuningas
Varkaiden Kuningas

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 20.01.2016
Ikä : 22

Näytä käyttäjän tiedot http://slycooperrope.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa